News + Trends

Als ongedierte in de zuiger verdwijnt

Dit is een echte "speciale oplossing" van Ruwac: een modulair systeem van zuigers dat professionele ongediertebestrijders gebruiken om eikenprocessierupsen uit bomen te zuigen. De speciale opvangcontainers voor het letterlijk "irriterende" opgezogen materiaal kunnen samen met hun inhoud worden verbrand.

Langloper met veel kracht

Het is het land waar kinderdromen uitkomen en ook de meest geharde schroevendraaier slappe knieën krijgt. Miniatur Wunderland in Hamburg is een absolute bezoekersmagneet en bekend tot ver buiten de grenzen van Hamburg, Duitsland en Europe.

Foto van Sebastian Jendrny Ruwac Verkoopmanagement

Interview met S. Jendrny: Drie vragen en antwoorden over de stand van de (afzuig-)techniek

Wie zijn klanten individueel verzorgt, kan de optimale oplossingen bieten. Dat is de conclusie van een kort interview, dat de redactie van het vakblad Schüttgut hield met Sebastian Jendrny, hoofd verkoop van Ruwac. Want de afzuigtechniek is veelzijdig en de ene juiste oplossing voor alle gevallen is er niet.

Foto van een stofexplosie voor het artikel Stofexplosie

Sinds wanneer zijn er stofexplosies?

Waarom hadden molenaars in de Middeleeuwen een slechte reputatie? Omdat er in molens af en toe explosies optraden, dachten de mensen, dat de molenaars een verbond hadden met de duivel of dat "zwarte kunst" werd bedreven, d.w.z. alchemistische experimenten uitvoeren. Dat meel explosief is wist men toen nog niet.

Ruwac onderscheidt zich door individuele en op maat gemaakte oplossingen.

Het juiste nog niet gevonden? Neem gerust contact met ons op.

naar de contactpersoon