Ruwac medewerkster klantenservice opent de afdekking van de industriezuiger bij de klant op locatie

Snelle hulp in geval van nood – Uw Ruwac-service

Ons serviceteam is snel. En niet alleen snel bij u ter plaatse, maar ook snel bij de probleemoplossing, waarbij deze bij de levensduur van onze industriezuigers zelden vereist is. Vertrouw ons competente serviceteam, dat goed vertrouwd is met ons veelzijdige productassortiment. In heel Duitsland zijn meer dan 20 gekwalificeerde servicetechnici voor u onderweg en zorgen voor de veiligheid en het und onderhoud van uw industriezuiger! 

Onze servicetechnicus controleert en documenteert daarbij voor u:

1

Filtereenheid

· vervuilingsgraad

· verschildruk

· werking van de reiniging

· afdichting

2

Aandrijving

· snaar

· riempoelie

· aanjager

· motor

· onderdruk

3

Elektrisch systeem

· toevoerleiding

· stekkerverbindingen (DGUV V3-controle)

4

Behuizing

· afdichtingen

· deflector

· onderstel

· loseenheid

5

Toebehoren

· werking

· hoedanigheid

Voorkomen in plaats van repareren – Uw Ruwac-onderhoudscontract

Omdat voorkomen beter is dan repareren, bent u met onze Ruwac-onderhoudscontracten altijd aan de veilige kant. Ervaren servicetechnici controleren de mobiele en stationaire industriezuigers in heel Duitsland. Volgens contract, punctueel en grondig, één tot vier keer per jaar, precies zoals u wenst. Na onderhoud/herstel krijgt de industriezuiger het Ruwac-onderhoudszegel en kan zijn activiteiten weer oppakken. Zo behoudt u vermogen, werking en levensduur van uw industriezuiger.

1

Planbaarheid

De afspraak gebeurt automatisch en in vaste intervallen. Deze onderhoudsintervallen kunnen individueel worden aangepast aan uw behoefte.

2

Regelmatigheid

Uw industriezuigers worden regelmatig gecontroleerd door onze competente servicetechnici.

3

Veiligheid van uw medewerkers

Alleen door regelmatige controle van de functies van de zuiger wordt de stof- en explosiebeveiliging gegarandeerd.

4

Werking

Een storingsvrij gebruik is verzekerd, omdat ons geschoolde gespecialiseerde personeel tijdens de volledige duur van de overeenkomst met regelmatige tussenpozen uw industriezuiger onderhoudt.

5

Besparing

Het vroegtijdig herkennen van slijtageverschijnselen en technische defecten voorkomt reparaties, beschermt tegen vermijdbare uitvaltijden en verzekert een lange levensduur van uw industriezuiger.

Regelmatig onderhoud – waarom?

Afhankelijk van de uitvoering van de industriezuiger of bedrijfsmiddel moeten door de exploitant verschillende wettelijke voorschriften in acht worden genomen:

Bedrijfsveiligheidsverordening

De bedrijfsveiligheidsverordening benoemt, dat de werkgever aan de werknemer altijd een veilige uitrusting ter beschikking moet stellen. De gezondheid en veiligheid van de medewerker moet op de werkplek en in de omgang met uitrusting zijn verzekerd.

DGUV V3

De afkorting DGUV staat voor "Deutsche Gesetzliche Unfallversicherung" en "V3" heeft betrekking op voorschrift 3. Voorschrift 3 beschrijft de controle van de in bedrijven gebruikte elektrische apparaten.

Jaarlijkse technische controle

Conform EN 60335-2-69 wordt voor industriezuigers minstens een jaarlijkse technische controle door een geschikte specialist aanbevolen. Uitrusting, die bestemd is voor gebruik in explosieve gebieden, moeten conform de bedrijfsveiligheidsverordening worden beschouwd als installaties die bewaking vereisen (EN 60079-17). Onze servicetechnici beschikken over de nodige vereisten voor de controle.

Specificaties van de fabrikant

Onafhankelijk van de boven genoemde voorschriften kan de fabrikant testspecificaties opleggen, zodat de exploitant alle maatregelen neemt conform de bedrijfsveiligheidsverordening.

Ruwac onderscheidt zich door individuele en op maat gemaakte oplossingen.

En dat tegen gunstige voorwaarden. Vraag het ons gerust!

naar de contactpersoon